2011-12-29

PER MOLTS ANYS CLARA!!

Gaur Clararen (Carlesein hiloba) urtebetetzea da. Horren kari bere amak argazki hauekin album bat egitea eskatu zautan. Arno kutxa bat hartu, tinduak, akrilikoak, paperak.....ta horra emaitza!! zer diozue? hemendik muxu haundi bat Clarari ta aunitz urtez!
Avui és l'aniversari de la Clara, la neboda d'en Carles. Se mare en va encarregar un àlbum amb aquestes fotos. Vaig agafar una caixa de ví, tintes, pintures, papers.... i vet aquí el resultat!! que us agrada?. Des d'aquí un petó molt gros a la Clara i per molts anys!
Aujourd'hui c'est l'anniversaire de Clara, la nièce de Carles. Pour l'occasion, sa mère m'avait demandé de faire un album avec ces photos. J'ai pris une boîte à vin, des encres, acrilyques, papiers... et voilà!! est-ce que ça vous plaît? je profite pour lui envoyer un gros bisou et bon anniversaire!

2 iruzkin:

  1. Moltes gracies.....!! nomes veure el sobre amb el teu nom al remitent m'he posat a plorar!!! es el millor regal que m'han fet mai.... a vegades les coses mes simples ( no es q el treball ho sigui si no l'idea!) es el que mes il.lusió fa!
    MOLTISIMES GRACIES i de veritat m'ha encantat!!!!!!

    ErantzunEzabatu
  2. Encara no t he donat les graciaes!!!!!

    Tinc les fotos amb les cares q va ficar pero no puc accedir al mail !!

    Et deixo l enllac al meu blog on tens el meu mail i algun q altre enllac capa aquesta pagina!!! sense el teu permis!!!

    ErantzunEzabatu