2013-01-13

2012ko ABENDUA

Hasi aintzin: Urte berri on deneri!! ez nuen aurten deus zintzilikatu nahi bere blog hunen gaineko aldea aldatu gabe, bainan egunak aintzin doazte ta  nik astirik ez hartzen hura egiteko; beraz, mementuz hala segituko dugu. 
Huna hemen nere abenduko albuma. Baionako eguberriko kropan hasi nuen Jess'ekin. Izigarri pullita atxematen dut, ttiki da ta egiteko errexa. Alta, argazkiak...katastrofea!! ez naiz batere xintxoa izan egunean egun aritzeko, ta eskuin ta ezker bildu ditutanak paratu ditut. Heldu den urteko funtsa gehio eginen dut!!
Abans de començar: Bon any a tothom!! No volia haver penjat res al blog sense canviar la part de dalt del blog, però els dies van passant i com que no trobo temps per fer-ho, de moment seguirem amb el de sempre.
I aquí teniu el meu diari de desembre. El vaig començar a la crop de Nadal de Baiona amb la Jess. M'agrada molt, és petitó i fàcil de fer. En canvi, les fotos...quina catàstrofe!! No he sigut gens constant en el dia a dia, i he posat fotos que he anat recollint per 'quí i per 'llà. Prometo que l'any que ve m'hi posaré més.
Avant de commencer: Bonne annèe à tout le monde!! Je ne voulais pas poster rien ici avant de changer ma bannière, mais le jours passent et moi, je ne trouve pas le temps de le faire!! Doncs pour l'instant, je continuerai comme ça.
Et voilà mon december daily. Je l'avais commencé à la crop de Noël à Bayonne avec Jess. Je l'aime bien; il est tout petit, tout mimi, et très simple de le faire. Par contre, les photos.....c'est la grande catastrophe!! je ne suis pas du tout appliquée, les jours passaient et pas de photos... J'ai enfin mis des photos que j'ai trouvé ici et là. Mais je vous promets que l'année prochaine je serai plus appliquée!!























8 iruzkin:

  1. polit polita!!!!
    oso fina!
    maite dut!!!
    potta!

    ErantzunEzabatu
  2. m' agrada molt!! per que dius que les fotos no están bé!!?? son espontàneas, com ha de ser un diari de nadal familiar... !!!! ets una campeona de juntar colors suaus i tranquils amb el vermell super potent!!!
    Polita!!!!
    ptns!!

    ErantzunEzabatu
  3. Bueno, més que tot és que no m'hi vaig posar gens. Pasaben els dies i no feia fotos, no tenia temps, i al final la majoria son fetes pels nens. Gràcies pel teu comentari i un petó ben gros!!
    Helena

    ErantzunEzabatu
  4. iep !
    Egin dun no hik !
    Zirrimarrak hireganatuak ditun e orain !! kar kar
    nor da pianista etxean ?4pottak

    ErantzunEzabatu
  5. Addio!! Carles dun etxeko pianista, bainan oai arrimatzerat eremana dinagu!
    Pott,
    Helena

    ErantzunEzabatu
  6. M' encanta! I els petits detalls..... Que cadascú pot veure.... Jo em quedo amb dos! El Ferrero Rocher ;) i la frase d' una cançó dels Pets que va marcar la meva adolescència...... La vida es bonica però a vegades complicada..... M' encanta!!!!!!! Petonets família!

    ErantzunEzabatu
  7. Très sympa ton mini, il rend vraiment bien! Moi je ne l'ai même pas commencé!!!!
    A samedi peut-être?
    Muxus

    ErantzunEzabatu
  8. je suis très contente de voir ton mini, j'aime toujours autant ton style Helena :)
    à samedi!!!
    bises

    ErantzunEzabatu