2014-03-08

LA BARBAPAPA Sarako bestetako PLAZER TTIKIA

Huna hemen hilabete huntako KdS'ren esketxaren nere interpretazioa. Argazki hauek Sarako bestetan atera nituen, Garazik urtean behin han jaten baitu barbapapa. Papera, izigarri maite nuen desagertutako ILS'eko da; eta barbapapa kotoinarekin neonek egina. Egizue klik hemen lantaldeko lan ederrak ikusteko eta pasa asteburu on!!
Vet aquí la meva interpretación de la plantilla del mes de KdS. Aquestes fotos les vaig fer a les festes de Sara, on un cop al any la Garazi menja barbapapa. El paper és de la desapareguda ILS que tant m'agradava, i la barbapapa l'he feta amb cotó. Feu una ollada aquí per veure les super interpretacións de la resta de la DT,i ...que tingueu un bon cap de setmana!!.
Voici mon interprètation du scketch de ce mois de KdS. Les photos je les ai fait aux fêtes de Sare, où Garazi mange chaque année la barbapapa. Le beau papier est de la disparue ILS que j'adorait, et la barbapapa je l'ai fait avec du cotton. Allez voir les superbes réas de la DT ici, et... bon WE!!.4 iruzkin: