2012-11-30

EGUBERRITAKO EGUTEGIA

Arratsalde on! hauxe duzue Pettan, Garazi eta hiruen artean egindako eguberriko egutegia! Célinen blogan ikusi nuen ideia ta biziki maitatu ginuen. Aspalditik banuen arrain kutxa hori tindaturik; urtebetetzekotz izan nuen josteko maxina probatzeko aukera izan nuen; ta haurrak gustura ibili ziren xakuak apaintzen. Sarri oñoñaz ta sorpresaz beteko dugu ta bihartik aintzin erabiliko dugu!! Pullita, eztala?.
Bona tarda! Aquest és el calendari d'Advent que vem fer entre els meus dos fills petits i jo!. L'idea la vaig veure al blog de la Céline, i em va agradar molt. Feia temps que tenia aquesta caixa de peix pintada; vaig aprofitar per estrenar la màquina de cosir que em van regalar pel meu aniversari, i els nens s'ho van passar pipa decorant les bossetes. Desprès les omplirem de xocolates i sorpreses, i a partir de demà en gaudirem!! Bonic, oi?.
 Salut! voilà le calendrier de l'avent qu'on a fait avec les deux petits de la maison! La belle idée qu'on a bien aimé, je l'avais trouvé sur le blog de Céline. Ça faisait longtemps que je gardais cette boîte à poisson peinte en rouge; j'ai profité pour essayer la machine à coudre que j'ai eu pour mon anniverssaire, et les enfants se sont bien amusés à décorer les poches. Ce soir on les remplira de chocolats et surprises, et à partir de demain... on en profitera!! Beau, n'est-ce pas?




3 iruzkin:

  1. Merci pour le petit mot! Il est magnifique!!!!!et demain la premiere surprise!!!!!!bisous

    ErantzunEzabatu
  2. Bai Célinek arrazoin, arrunt pollita ! pentsu dinat bai haurrak loriatu direla ere !!
    pottak

    ErantzunEzabatu
  3. M'agrada moltissim, és la base de la Céline (que és preciós), però amb un aire totalment diferent, els dibuixos dels peques no tenen preu!!
    Snif... el meu "nen" ja no pensa en calendaris d' advent, només en la mega-festa que te el dimecres a la nit... 0 màgia "navideña"!!
    ptns!!

    ErantzunEzabatu